
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۲
۲۶ هزار تعاونی مسکن در کشور فعال است
منبع خبر: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران(ایرنا)
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا اسدالله عباسی روز چهارشنبه در مراسم افتتاح سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ساختمان در محل دایمی نمایشگاه بین المللی تهران گفت: ۲.۵ میلیون واحد مسکونی توسط تعاونی ها ساخته شده و ۱.۵ میلیون واحد دیگر نیز در حال احداث است.
وی اظهار کرد : ۳۳ درصد ساخت مسکن شهری در قالب تعاونی ها است و تلاش می شود این میزان به ۵۰ درصد افزایش یابد.
عباسی تسهیلات بخش مسکن در اختیار تعاونی ها را ۴۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: ورود دولت در حوزه مسکن باعث شد قیمت کاذب مسکن کنترل شود.
وی اظهار کرد: هم اکنون ایران به لحاظ تولید و تبدیل مواد خام معدنی به محصولات قابل استفاده در صنعت مسکن به پیشرفت چشمگیری رسیده است.
به گفته عباسی ، کشورمان هم اکنون صادرکتننده مصالح ساختمانی است در حالی که در سال های گذشته وارد کننده این نوع محصولات بود.
وی تاکید کرد: در حوزه مسکن باید به موضوع انرژی توجه جدی شود، البته هم اکنون رقابت خوبی در ایران نیز مشاهده می شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان افزود: نمایشگاه صنعت ساختمان فرصت مناسبی برای تبادل نظر و تجربه شرکت های مختلف در حوزه مسکن است .
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان از امروز به مدت چها ر روز با حضور ??? شرکت داخلی و ??? شرکت خارجی در فضایی به وسعت بیش از ??هزار مترمربع دایر است .