
پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۲
آخوندی: مسکن مهر را کامل می کنم
منبع خبر: شبکه اطلاع رسانی ساختمان ایران(شاسا)
به گزارش شبکه اطلاع رسانی ساختمان ایران (شاسا) دکتر عباس آخوندی وزیر پیشنهادی رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی در جلسه دفاع از برنامه های خود در مجلس در خصوص مسکن مهر اظهار داشت: معتقدم مسکن مهر باید سه طبقه پایین درآمدی را پوشش دهد و به همین منظور در دوران وزارت مسکن و شهرسازی پیگیر مسکن اجتماعی بودیم. وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی با بیان اینکه تا قبل از سال 1372 هیچ ردیف بودجه ای برای تامین مسکن اقشار کم درآمد وجود نداشت، گفت: با طرح مسکن اجتماعی و تامین مسکن برای اقشار کم درآمد این موضوع ردیف بودجه پیدا کرد.
وزیر راه و شهرسازی افزود: بنابراین مخالف مسکن مهر نیستم، زیرا خود اولین کسی بودم که تامین مسکن اقشار کم درآمد را وارد نظام برنامه ریزی ایران کردم. آخوندی با طرح این پرسش که آیا مسکن مهر تمام برنامه مسکن ایران است، گفت: باید به مسکن اقشار متوسط هم توجه شود، زیرا طرح مسکن فقط مختص به مسکن مهر نیست و برنامه تامین مسکن ایران فراتر از مسکن مهر است.
به گزارش شاسا وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی با بیان اینکه مکان یابی مسکن مهر درست انجام نشده است، گفت: تاسیسات زیربنایی و خدمات روبنایی از مهمترین مشکلات پروژه مسکن مهر است بنابراین در حال حاضر اصلی ترین ماموریت ما این است که این تاسیسات را تامین کنیم.
وی افزود: راهکار آن تقویت نهادهای شهرداری و تمرکز کمک دولت توسط شهرداری ها است، همچنین معتقدم که باید مدیریت در تمام بخش های صنعت حمل و نقل و مسکن و شهرسازی با هم در نظر گرفته شود و نمی توان تمام وظایف را به مسکن مهر تقلیل داد.
آخوندی با اشاره به اشتباه آماری یکی از نمایندگان مجلس افزود: کل مجموعه مسکن مهر دو میلیون و 100 هزار واحد است که تاکنون یک میلیون واحد آن تحویل داده شده و 800 هزار واحد نیمه تمام است که مشکلات بزرگی را در تامین خدمات زیربنایی دارد.