
دوشنبه ۰۸ مهر ۱۳۹۲
وزیر راه: دولت حق تعیین تکلیف برای بانک مرکزی را ندارد
منبع خبر: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران(ایرنا)
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایرنا، عباس آخوندی روز یکشنبه در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل سابق و جدید سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه بانک مرکزی درباره امور بانکی تصمیم گیری می کند، نه دولت افزود: در هیچ یک از مصوبات قبلی دولت در خصوص مسکن مهر تجدید نظر نکردیم و آنچه بانک مرکزی در زمینه مدت بازپرداخت تسهیلات مسکن مهر ابلاغ کرده، همچنان به قوت خود باقی است.
وی سپس با اشاره به انتصاباحمد اصغری مهرآبادی به عنوان قائم مقام وزیر در امور مسکن مهر گفت: به وی تکلیف شده تا در اسرع وقت وضعیت تمام پروژه های مسکن مهر را مشخص و مشکلات آن را مرتفع کند.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه مسکن مهر به دنبال این هستیم تا با سیاست های مکمل کیفیت واحدهای ساخته شده را ارتقا دهیم و برای متقاضیان این واحدها، حق انتخاب جدیدی را ایجاد کنیم.
آخوندی با بیان اینکه این حق انتخاب جدید مستلزم هزینه جدیدی نیز است، گفت: بهره گیری از این حق انتخاب به اختیار متقاضیان است.
وی سپس تصریح کرد: همانطور که بارها اعلام شده دولت به تمام تعهدات خود در مورد مسکن مهر پایبند است و تلاش دارد تا پروژه های مسکن مهر دچار توقف نشود.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سیاست جدید وزارت راه و شهرسازی در باره اجاره نشینان گفت: براساس این سیاست و با کمک وزارت امور اقتصادی و دارایی به دنبال افزایش مدت زمان اجاره هستیم .
آخوندی با بیان اینکه باید یک نظام مالیاتی به نفع طولانی شدن مدت اجاره شکل گیرد، گفت: اتحادیه مشاوران املاک در واقع مجری این سیاست خواهد بود.
وزیر راه و شهرسازی در مورد اینکه آیا این وزارتخانه برنامه ای برای اخذ مالیات از واحدهای خالی از سکنه دارد، گفت: دنبال یک سیاست مالیاتی هستیم که اگر فردی بیش از یک واحد مسکونی داشته باشد و حالت کسب و کار پیدا میکند، مالیات کسب و کار را هم پرداخت کند.