
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲
زنگ رونق معاملات مسکن به صدادرآمد
منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی انبوه سازان اایران
رییس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران درباره روند معاملات مسکن در آغاز فصل پاییز خاطرنشان کرد: تاچندی پیش معاملات خرید و فروش در رکود قرار داشت اما معمولا باآغاز فصل پاییز و بازشدن مدارس ، زنگ شروع معاملات مسکن نیز زده می شود و رونق نیز مجددا به این بازار باز میگردد.
به گزارش خبرنگارما مصطفی قلی خسروی با اعلام مطلب فوق و با بیان اینکه در نیمه دوم سال جاری قیمت مسکن روند کاهشی را تجربه خواهد کرد ،گفت:کاهش نرخ دلار و سکه بازار مسکن را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
وی تصریح کرد:طبیعتا کاهش قیمتی که در نرخ دلار و سکه به وجود آمده است قیمت مسکن را تحت تاثیر قرار خواهد دادو باعث کاهش قیمت ها در این بخش می شود .
وی در پاسخ به این سوال که آیا این تاثیرگذاری به سرعت انجام خواهد شد یا خیر ؟ اظهارکرد:معمولا رفتار سنتی بازار بدین صورت است که هرگاه نرخ دلار و سکه افزایش داشته باشد قیمت مسکن نیز به دنبال آن به سرعت بالا می رود اما زمانی که نرخ دلار و سکه با کاهش مواجه شود ، تاثیر آن در بازار مسکن با تاخیر انجام می شود .
خسروی در پاسخ به این سوال که سیر تغییرات قیمت مسکن در نیمه دوم سال جاری را چگونه پیش بینی میکنید ، گفت:با توجه به شواهد و قرائن قطعا قیمت مسکن، در ماههای جاری کاهش خواهد یافت .
شایان ذکراست براساس اخباررسیده همزمان با برگزاریانتخابات اتحادیه املاک ، برای چهار سال آینده مصطفی قلیخسروی به عنوان رییس اتحادیه املاک استان تهران انتخاب شد.
به گزارش خبرنگار ما ،روز گذشته انتخابات رییس و هیات مدیره اتحادیه املاک استان تهران برگزار شد و هفت نفر اعضای هیات مدیره از میان 100 نفر از کاندیدا انتخاب شدند.
اعضای هیات مدیره به ترتیب مصطفی قلیخسروی، حسام عقبایی، فرجی، نسرین آپیور، مرادزاده، کوپایی و آذری انتخاب شدند.