يكشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳

دستورالعمل جدید افزایش مجدد قیمت مسکن مهر

منبع خبر: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران - ایرنا

به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، قیمت مسکن مهر تاکنون در دو مرحله افزایش یافته که مرحله اول آن در نیمه دوم سال 1391 بود که 13 درصد به قیمت این واحدها افزوده شد و مرحله دوم افزایش قیمت سال گذشته بود که بسته به وضعیت ساخت هر پروژه در هر شهر اعمال شد. اما در یک - دو ماه اخیر انبوه سازان با توجه به افزایش هزینه های ساخت و دستمزد کارگران خواستار افزایش قیمت واحدهای مسکونی مسکن مهر هستند .

آنها تاکید دارند دستورالعمل افزایش قیمت مسکن مهر باید با شفاف سازی و جزئیات اجرایی بیشتری همراه شود.

ایرج رهبر رییس کانون سراسری انبوه سازان تهران درباره نحوه محاسبه مابه التفاوت هزینه های ساخت پروژه های مسکن مهر گفت: این دستورالعمل آیتم های مختلفی دارد که باید دنبال شود چون این موارد به صورتی است که تعبیرهای یکسانی از آن وجود ندارد، لذا باید جزئیات آن به صورت شفاف و یکنواخت اعلام نهایی شود.

وی افزود: ضرایبی در این دستورالعمل وجود دارد که باید کاملا مشخص شود که چه زمانی ساخت آغاز شده و چه زمانی خاتمه یافته است، در حالی که بعضی از استان ها این دستورالعمل را اجرا نمی کنند.

رییس کانون سراسری انبوه سازان تهران با بیان این که با ابلاغ این دستورالعمل، دستورالعمل های یک و دو از بین می رود، افزود: قرار است در اولین فرصت در جلسه با قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر جزئیات و شفاف سازی آن اعلام شود.

وی تاکید کرد با توجه به افزایش قیمت حامل های انرژی و افزایش قیمت مصالح باید این دستورالعمل عملیاتی شود.

رهبر تاکید کرد با شفاف سازی و اعلام جزئیات می توان دستورالعمل شماره سه را عملیاتی کرد که به استناد آن دستورالعمل شماره سه برای نحوه محاسبه ما به التفاوت هزینه های ساخت پروژه های مسکن مهر به شرح زیر است:

طبق این دستورالعمل صرفا تا سقف مبلغ 330 هزار تومان از قیمت تفاهم نامه های اولیه (بدون احتساب آسانسور) اعمال و در صورت این که مبلغ تفاهم نامه ی اولین بیش از 330 هزار تومان باشد، مبلغ مازاد بر 330 هزار تومان از مبلغ 330هزار تومان کسر و مابه التفاوت براساس مبلغ باقی مانده محاسبه و پرداخت خواهد شد.

مابه التفاوت پیش بینی شده در این دستورالعمل به مبالغ مندرج در تفاهم نامه های منعقده تعلق گرفته و سقف حداکثر مبالغ پرداختی بوده و مبالغ پرداخت شده براساس دستورالعمل های ابلاغی شماره یک و دو قبلی از این مقدار کسر می شود.

زمان باقی مانده پروژه مطابق مفاد تفاهم نامه از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل و بر اساس درصد باقی مانده کار محاسبه و مبنای تحویل را تمام کل تفاهم نامه قرار می گیرد.

مدت دو ماه بابت فعال نمودن پروژه به زمان مذکور اضافه می شود و پس از این تاریخ هیچ گونه وجهی از بابت این دستورالعمل پرداخت نخواهد شد.

درصد پیشرفت فیزیکی در تاریخ های پایان مدت تفاهم نامه و ابلاغ این دستورالعمل مورد استفاده قرار می گیرد و محاسبه و پرداخت مبلغ این دستورالعمل می تواند براساس اتمام عملیات ( ابنیه، تاسیسات برقی و مکانیکی) هر کدام از بلوک های ساختمانی انجام پذیرد. تعیین درصد پیشرفت فیزیکی در تاریخ پایان مدت تفاهم نامه و تاریخ ابلاغ این دستورالعمل و درصد پیشرفت فیزیکی باقی مانده پروژه با تایید مدیران کل راه و شهرسازی استان ها/ مدیران عامل شهرهای جدید/ مدیران کل بنیاد مسکن، مدت دو ماه بابت فعال کردن پروژه به زمان مذکور اضافه می شود.

تعیین مبلغ کارکرد براساس درصد پیشرفت فیزیکی پروژه در تاریخ پایان مدت تفاهم نامه و تاریخ ابلاغ این دستورالعمل با تایید مدیران کل راه و شهرسازی استان ها/ مدیران عامل شهرهای جدید/ مدیران کل بنیاد مسکن. محاسبه مبلغ کارکرد متوسط سه ماهه: استخراج شاخص های رشته ابنیه مربوط به سه ماههی چهارم سال 1390 و سه ماهه دوره های کارکرد از سال 1391 به بعد از جدول ذیل (شاخص رشته ابنیه) در محاسبه این دستورالعمل ملاک قرار می گیرد که از محاسبه شاخص رشته های تاسیسات برقی و تاسیسات مکانیکی صرف نظر شده است.

برای محاسبه دوره کارکرد می بایست کارکردها از اولین دوره سه ماهه مورد عمل و تا سقف مبلغ متوسط دوره کارکرد درج و در صورت وجود مبلغ مازاد، به دوره بعدی انتقال یابد.

پس از محاسبه مبلغ جبرانی این دستورالعمل می بایست کلیه پرداخت های قبلی از محل دستورالعمل های شماره یک و دو کسر و باقی مانده متناسب با پیشرفت کار با در نظر گرفتن شرایط و ضوابط تفاهم نامه منعقده در وجه انبوه ساز پرداخت گردد، در صورتی که در زمان محاسبه این مبلغ، حاصل تفریق فوق منفی گردید مبلغ آن دوره صفر در نظر گرفته می شود و اجرای این دستورالعمل منوط به امضای الحاقیه ای است که به همراه این دستورالعمل ابلاغ می شود.

فهرست اخبار
آرشيو اسفند ماه سال 1397آرشيو دی ماه سال 1397آرشيو مهر ماه سال 1397آرشيو خرداد ماه سال 1397آرشيو ارديبهشت ماه سال 1397آرشيو فروردين ماه سال 1397آرشيو اسفند ماه سال 1396آرشيو مرداد ماه سال 1396آرشيو خرداد ماه سال 1396آرشيو فروردين ماه سال 1396آرشيو دی ماه سال 1395آرشيو آذر ماه سال 1395آرشيو آبان ماه سال 1395آرشيو مرداد ماه سال 1395آرشيو تير ماه سال 1395آرشيو خرداد ماه سال 1395آرشيو ارديبهشت ماه سال 1395آرشيو بهمن ماه سال 1394آرشيو مهر ماه سال 1394آرشيو شهريور ماه سال 1394آرشيو مرداد ماه سال 1394آرشيو تير ماه سال 1394آرشيو خرداد ماه سال 1394آرشيو ارديبهشت ماه سال 1394آرشيو فروردين ماه سال 1394آرشيو اسفند ماه سال 1393آرشيو بهمن ماه سال 1393آرشيو دی ماه سال 1393آرشيو آذر ماه سال 1393آرشيو آبان ماه سال 1393آرشيو تير ماه سال 1393آرشيو ارديبهشت ماه سال 1393آرشيو فروردين ماه سال 1393آرشيو اسفند ماه سال 1392آرشيو بهمن ماه سال 1392آرشيو آبان ماه سال 1392آرشيو مهر ماه سال 1392آرشيو شهريور ماه سال 1392آرشيو مرداد ماه سال 1392آرشيو تير ماه سال 1392آرشيو خرداد ماه سال 1392
گل پرده میله‌ای خراطی
ايران برنز استيل
 
دستگیره ساتین
تلرانس
 
یاقوت زرشکی
سینا کاشی
 
پروفیل قوطی مربع 135X135 میلیمتر
لوله و پروفيل ساوه
 
MICRO AIR 210
دگوسا ايرانيان
بيمه ايران نمايندگی محارم
رکورد مصرف گاز نیروگاه‌ها جابه‌جا شد/ ۳۱۲ میلیون مترمکعب در یک روزرکورد مصرف روزانه گاز نیروگاه‌ها در هفته منتهی به ۱۷ مرداد شکسته شد و در روز دوشنبه (۱۳ مرداد) با ثبت ۳۱۲ میلیون مترمکعب، بیشترین مقدار مصرف به ثبت رسید.عربستان سعودی در مسیر تحول سبز ساخت ۱۰۰۰ سد، کاشت ۱۰ میلیارد درخت و جهش در امنیت غذایی و منابع آبمرکز داده متا از مخلوط بتن بهینه شده با هوش مصنوعی برای افزایش مقاومت و کارایی استفاده خواهد کردبتن سفارشی Amrize برای این تأسیسات ۸۰۰ میلیون دلاری با مساحت ۷۱۵۰۰۰ فوت مربع در مینه سوتا، کاهش ۳۵ درصدی ردپای کربن را نشان داد.چندین شهر، اجباری شدن تهویه مطبوع را بررسی می‌کنندگرمای شدید به یک تهدید فزاینده برای سلامتی تبدیل می‌شود. دولت تا انتهای شهریور تکلیف نیروگاه‌ها را مشخص کند | نهاد تنظیم‌گر انرژی به زودی شکل می‌گیرد در نشست اخیر کمیسیون انرژی اتاق ایران ضمن ارائه یک پیشنهاد اجرایی برای تعیین تکلیف تسهیلات نیروگاه‌ها به صندوق توسعه، اعلام شد: فرآیند ایجاد نهاد تنظیم‌گر انرژی، مستقل از دولت به زودی نهایی می‌شود. پیشنهادات پرداخت بدهی‌های ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی بررسی شد. بررسی پیشنهادات پرداخت بدهی‌ ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی | تغییر رویکرد مدیریتی زیرساخت‌های تولید برق کشور از حالت عادی به «مدیریت پیشگیرانه بحران» وزارت نیرو با تأخیر در تسویه‌حساب نیروگاه داران آن‌ها را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه م آرش نجفی رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران، گفت: عدم حمایت وزارت نیرو از نیروگاه داران و تأخیر در پرداخت صورت حساب آن‌ها، فعالان این صنعت را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه ارزی مواجه کرده است. روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم.مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی می گوید: روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم. انرژی خورشیدی، بازی تبلیغاتی وزیر نیرو/ بحران برق را با رویا نمی‌شود خاموش کرد!واقعیت آن است که انرژی خورشیدی به‌دلیل ویژگی‌های ذاتی و ضعف زیرساخت‌های داخلی، هنوز نمی‌تواند نقش جدی در سبد تأمین برق کشور ایفا کند. ۳۰ برابر شدن قیمت مسکن در ۱۰ سال بازار مسکن طی ماه‌های اخیر در وضعیت رکود عمیقی فرو رفته است؛ رکودی که هم خریداران مصرفی را از میدان خارج کرده و هم انگیزه سرمایه‌گذاران را کاهش داده است. ظرفیت تولید برق ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافتوزیر نیرو با بیان اینکه طی یک سال گذشته ظرفیت تولید برق کشور ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافته است، از رشد ۷۱ درصدی ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور نسبت به سال گذشته خبر داد. ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاریسال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی (پروژه مشارکتی) تایید و تصویب شد که این پروژه‌ها در حال عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد.بازار مسکن به کما رفت؛ خبری از معاملات خرید و فروش نیستنایب رئیس اول اتحادیه املاک با اشاره به رکود شدید بازار مسکن گفت: حجم معاملات که در خرداد افت شدیدی داشت، در تیرماه تقریباً به صفر رسید و خرید و فروش عملاً متوقف شده است.سرمایه‌گذاری ۱۶.۶ همتی بخش خصوصی در شهرهای جدیدتهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از توسعه شهرهای جدید با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در ۱۸۹ پروژه به ارزش ۱۶.۶ هزار میلیارد تومانی خبر داد.
كليه حقوق اين سايت مربوط به بازار مصالح و مسكن محارم می‌باشد.  Copyright © 2025 B3m Co. All rights reserved.