يكشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳

صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان راه اندازی می شود

منبع خبر: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران - ایرنا

مدیر عامل شرکت عمران و بهسازی شهری:

صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان راه اندازی می شود

تهران - ایرنا - مدیر عامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران گفت: به منظور برنامه ریزی مناسب برای نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده، صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان طی 90 روز آینده راه اندازی می شود.

 

به گزارش ایرنا، محمد سعید ایزدی عصر شنبه در مراسم هفدهمین سالروز تاسیس شرکت عمران و بهسازی شهری ایران که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، اظهار داشت: تدوین طرح جامعه مسکن با رویکردهای جدید به خصوص در زمینه مسکن اجتماعی و مشارکتی از اولویت های شرکت عمران و بهسازی شهری ایران در سال 93 است.

وی با اشاره به اولویت ها و برنامه کاری این شرکت در سال جاری یادآور شد: ارتقای سطح فرهنگ و ترویج فرهنگ نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده در بین مردم به منظور استفاده از ظرفیت های موجود از اولویت های کاری این شرکت در سال جاری است.

وی توجه به نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده در شهرها را مهم ارزیابی کرد و گفت: ایجاد هماهنگی بین دستگاه های اجرایی در تامین زیر ساخت ها بر اساس نیازها و اولویت های ساکنان در محلات از اهداف برنامه جامع نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده شهری است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: برای اطمینان از اثر بخش بودن برنامه ها و اقدامات بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری، پایش و ارزیابی اقدامات انجام شده در این زمینه بسیار حائز اهمیت است و بازنگری در قوانین و مقررات، موانع و مشکلات فرآروی نحوه نوسازی بافت های فرسوده، کهن و تاریخی را مرتفع می کند.

مدیر عامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران بر ضرورت ساماندهی نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده در کشور تاکید کرد و گفت: در این راستا تشکیل ستاد اجرایی به منظور ایجاد هماهنگی و ساماندهی سیاست های توسعه شهری در مقیاس ملی ضروری به نظر می رسد.

مدیر عامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران اظهار داشت: دستگاههای مسئول در فرایند بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده زیاد است و این مساله باعث ایجاد آسیب هایی می شود، اما می توان این آسیب ها را به فرصت تبدیل کرد.

وی همکاری سازمان بهزیستی، معاونت اجتماعی ناجا، شهرداری ها، بسیج سازمان فنی وحرفه ای، انجمن های مددکاری و کمیسیون ملی یونسکو در نوسازی بافت های فرسوده مهم دانست و یادآور شد: برای تامین منابع مالی مورد نیاز آیین نامه تامین منابع مالی و نوسازی بافت های فرسوده به تصویب رسیده است تا از روش های مختلف منابع مالی مورد نیاز نوسازی بافت های فرسوده را تامین کنیم.

ایزدی استفاده از تجارب گذشته و اجرای برنامه های کوچک مقیاس با تاثیر بزرگ را از دیگر اولویت های این شرکت اعلام کرد و افزود: طرح حمایت و مشارکت در دفاتر خدمات نوسازی، توسعه قلمرو عمومی، بهسازی و مرمت بناهای تاریخی، اجرایی کردن سند ملی، تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اسناد و املاک، بحث الگو سازی و افزایش کیفیت ساخت از دیگر اولویت های این شرکت در سال جاری خواهد بود.

در پایان این مراسم متخصصان، معماران و مهندسان ساختمانی کشورمان مسایل و مشکلات فرآروی معماری شهرها و نوسازی بافت های فرسوده را با وزیر راه و شهرسازی در میان گذاشتند.

فهرست اخبار
آرشيو اسفند ماه سال 1397آرشيو دی ماه سال 1397آرشيو مهر ماه سال 1397آرشيو خرداد ماه سال 1397آرشيو ارديبهشت ماه سال 1397آرشيو فروردين ماه سال 1397آرشيو اسفند ماه سال 1396آرشيو مرداد ماه سال 1396آرشيو خرداد ماه سال 1396آرشيو فروردين ماه سال 1396آرشيو دی ماه سال 1395آرشيو آذر ماه سال 1395آرشيو آبان ماه سال 1395آرشيو مرداد ماه سال 1395آرشيو تير ماه سال 1395آرشيو خرداد ماه سال 1395آرشيو ارديبهشت ماه سال 1395آرشيو بهمن ماه سال 1394آرشيو مهر ماه سال 1394آرشيو شهريور ماه سال 1394آرشيو مرداد ماه سال 1394آرشيو تير ماه سال 1394آرشيو خرداد ماه سال 1394آرشيو ارديبهشت ماه سال 1394آرشيو فروردين ماه سال 1394آرشيو اسفند ماه سال 1393آرشيو بهمن ماه سال 1393آرشيو دی ماه سال 1393آرشيو آذر ماه سال 1393آرشيو آبان ماه سال 1393آرشيو تير ماه سال 1393آرشيو ارديبهشت ماه سال 1393آرشيو فروردين ماه سال 1393آرشيو اسفند ماه سال 1392آرشيو بهمن ماه سال 1392آرشيو آبان ماه سال 1392آرشيو مهر ماه سال 1392آرشيو شهريور ماه سال 1392آرشيو مرداد ماه سال 1392آرشيو تير ماه سال 1392آرشيو خرداد ماه سال 1392
سیستم کامی فلکس
ناميكاران سيكا
 
ژئوگریدها
گروه صنعتی مكرر
 
دستگیره پلاک برنجی آب طلا
ايران برنز استيل
 
سنگ زاویه ای GWS 25-230
ابزار سرا(Bosch)
 
آترولیک M-16
دگوسا ايرانيان
بيمه ايران نمايندگی محارم
رکورد مصرف گاز نیروگاه‌ها جابه‌جا شد/ ۳۱۲ میلیون مترمکعب در یک روزرکورد مصرف روزانه گاز نیروگاه‌ها در هفته منتهی به ۱۷ مرداد شکسته شد و در روز دوشنبه (۱۳ مرداد) با ثبت ۳۱۲ میلیون مترمکعب، بیشترین مقدار مصرف به ثبت رسید.عربستان سعودی در مسیر تحول سبز ساخت ۱۰۰۰ سد، کاشت ۱۰ میلیارد درخت و جهش در امنیت غذایی و منابع آبمرکز داده متا از مخلوط بتن بهینه شده با هوش مصنوعی برای افزایش مقاومت و کارایی استفاده خواهد کردبتن سفارشی Amrize برای این تأسیسات ۸۰۰ میلیون دلاری با مساحت ۷۱۵۰۰۰ فوت مربع در مینه سوتا، کاهش ۳۵ درصدی ردپای کربن را نشان داد.چندین شهر، اجباری شدن تهویه مطبوع را بررسی می‌کنندگرمای شدید به یک تهدید فزاینده برای سلامتی تبدیل می‌شود. دولت تا انتهای شهریور تکلیف نیروگاه‌ها را مشخص کند | نهاد تنظیم‌گر انرژی به زودی شکل می‌گیرد در نشست اخیر کمیسیون انرژی اتاق ایران ضمن ارائه یک پیشنهاد اجرایی برای تعیین تکلیف تسهیلات نیروگاه‌ها به صندوق توسعه، اعلام شد: فرآیند ایجاد نهاد تنظیم‌گر انرژی، مستقل از دولت به زودی نهایی می‌شود. پیشنهادات پرداخت بدهی‌های ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی بررسی شد. بررسی پیشنهادات پرداخت بدهی‌ ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی | تغییر رویکرد مدیریتی زیرساخت‌های تولید برق کشور از حالت عادی به «مدیریت پیشگیرانه بحران» وزارت نیرو با تأخیر در تسویه‌حساب نیروگاه داران آن‌ها را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه م آرش نجفی رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران، گفت: عدم حمایت وزارت نیرو از نیروگاه داران و تأخیر در پرداخت صورت حساب آن‌ها، فعالان این صنعت را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه ارزی مواجه کرده است. روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم.مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی می گوید: روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم. انرژی خورشیدی، بازی تبلیغاتی وزیر نیرو/ بحران برق را با رویا نمی‌شود خاموش کرد!واقعیت آن است که انرژی خورشیدی به‌دلیل ویژگی‌های ذاتی و ضعف زیرساخت‌های داخلی، هنوز نمی‌تواند نقش جدی در سبد تأمین برق کشور ایفا کند. ۳۰ برابر شدن قیمت مسکن در ۱۰ سال بازار مسکن طی ماه‌های اخیر در وضعیت رکود عمیقی فرو رفته است؛ رکودی که هم خریداران مصرفی را از میدان خارج کرده و هم انگیزه سرمایه‌گذاران را کاهش داده است. ظرفیت تولید برق ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافتوزیر نیرو با بیان اینکه طی یک سال گذشته ظرفیت تولید برق کشور ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافته است، از رشد ۷۱ درصدی ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور نسبت به سال گذشته خبر داد. ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاریسال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی (پروژه مشارکتی) تایید و تصویب شد که این پروژه‌ها در حال عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد.بازار مسکن به کما رفت؛ خبری از معاملات خرید و فروش نیستنایب رئیس اول اتحادیه املاک با اشاره به رکود شدید بازار مسکن گفت: حجم معاملات که در خرداد افت شدیدی داشت، در تیرماه تقریباً به صفر رسید و خرید و فروش عملاً متوقف شده است.سرمایه‌گذاری ۱۶.۶ همتی بخش خصوصی در شهرهای جدیدتهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از توسعه شهرهای جدید با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در ۱۸۹ پروژه به ارزش ۱۶.۶ هزار میلیارد تومانی خبر داد.
كليه حقوق اين سايت مربوط به بازار مصالح و مسكن محارم می‌باشد.  Copyright © 2025 B3m Co. All rights reserved.