دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳

راهکارهای همکاری های حمل ونقلی بین ایران و ازبکستان بررسی شد

منبع خبر: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)

تهران - ایرنا - وزیر راه وشهرسازی در دیدار با وزیر روابط اقتصاد خارجی، سرمایه گذاری و تجارت ازبکستان بر تسریع عملیاتی شدن طرح ترانزیتی چهارجانبه ایران، عمان، ترکمنستان و ازبکستان تاکید کرد و خواستار رقابتی شدن تعرفه ها و تسهیلات ترانزیت بین این چهار کشور شد.

 

به گزارش ایرنا، عباس آخوندی روز یکشنبه در دیدار با وزیر روابط اقتصاد خارجی، سرمایه گذاری و تجارت ازبکستان اظهارداشت: قدرت رقابتی کریدور شمال به جنوب با تامین منافع کشورها باید در نظر گرفته شود و ایران آمادگی دارد به منظور رقابتی شدن در طرح ترانزیتی چهار جانبه ایران، عمان، ترکمنستان و ازبکستان بازنگری کند.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: حمل ونقل امروزی در تا در از مبدا تا مقصد باید مورد توجه قرار گیرد و ایران آمادگی دارد در تعرفه ورود و خروج راهگذرهای جاده ای و ریلی بازنگری کند.

وی گفت: در راهگذر ایران به تاجیکستان و ایران به چین برای دو کشور ایران و ازبکستان دارای منافع مشترک است و برای دستیابی به منافع بیشتر آمادگی مذاکره و بررسی دقیق تر داریم.

آخوندی یادآورشد: در سه ماه گذشته مقدار کمی مواد پتروشیمی و کود شیمیایی ازبکستان از طریق ایران به هند صادر شده است که می توانیم با کمک یکدیگر این مقدار را افزایش دهیم.

وی یادآورشد: میزان تخفیف 20 درصدی ایران برای ورود کالای ازبکستان قابل تغییر است و افزون بر نرخ تعرفه برای رقابتی شدن راهگذرها باید به سایر موضوعات از جمله ازارائه تسهیلات در پایانامه های مرزی،افزایش ظرفیت در ایستگاه های تعویض بوژی، صدور روادید بلند مدت و ارزان برای رانندگان توجه شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: برای صدور روادید برای رانندگان کثیرالسفر 240 دلار برای سه ماه و برای ورود و خروج کامیون ها 800 گرفته می شود در حالی که این هزینه ها زیاد است و باید دو طرف متقابلا تجدید نظر کنند زیرا اینها هزینه مبادله را افزایش می دهند.

آخوندی در دیدار با الیار غنی اف ابرازداشت: برای رقابتی شدن راهگذر ایران-ازبکستان- چین باید در زمینه های مختلف تجدید نظر صورت گیرد تا تردد در این مسیر با صرفه شود.

فهرست اخبار
آرشيو اسفند ماه سال 1397آرشيو دی ماه سال 1397آرشيو مهر ماه سال 1397آرشيو خرداد ماه سال 1397آرشيو ارديبهشت ماه سال 1397آرشيو فروردين ماه سال 1397آرشيو اسفند ماه سال 1396آرشيو مرداد ماه سال 1396آرشيو خرداد ماه سال 1396آرشيو فروردين ماه سال 1396آرشيو دی ماه سال 1395آرشيو آذر ماه سال 1395آرشيو آبان ماه سال 1395آرشيو مرداد ماه سال 1395آرشيو تير ماه سال 1395آرشيو خرداد ماه سال 1395آرشيو ارديبهشت ماه سال 1395آرشيو بهمن ماه سال 1394آرشيو مهر ماه سال 1394آرشيو شهريور ماه سال 1394آرشيو مرداد ماه سال 1394آرشيو تير ماه سال 1394آرشيو خرداد ماه سال 1394آرشيو ارديبهشت ماه سال 1394آرشيو فروردين ماه سال 1394آرشيو اسفند ماه سال 1393آرشيو بهمن ماه سال 1393آرشيو دی ماه سال 1393آرشيو آذر ماه سال 1393آرشيو آبان ماه سال 1393آرشيو تير ماه سال 1393آرشيو ارديبهشت ماه سال 1393آرشيو فروردين ماه سال 1393آرشيو اسفند ماه سال 1392آرشيو بهمن ماه سال 1392آرشيو آبان ماه سال 1392آرشيو مهر ماه سال 1392آرشيو شهريور ماه سال 1392آرشيو مرداد ماه سال 1392آرشيو تير ماه سال 1392آرشيو خرداد ماه سال 1392
تراورتن قرمز گل چشمه
بازار محارم
 
میز کنفرانس با فرم آلومینیوم و MDF
سپيدار_تجهيزات كتابخانه اصفهان
 
لوله دو سر سوکت فاضلابی پوش فیت 125mm
نيك بسپار
 
فشارشکن دینامیکی دو واحدی
ايران دريپ
 
پروفیل قوطی مربع 120X60 میلیمتر
لوله و پروفيل ساوه
بيمه ايران نمايندگی محارم
رکورد مصرف گاز نیروگاه‌ها جابه‌جا شد/ ۳۱۲ میلیون مترمکعب در یک روزرکورد مصرف روزانه گاز نیروگاه‌ها در هفته منتهی به ۱۷ مرداد شکسته شد و در روز دوشنبه (۱۳ مرداد) با ثبت ۳۱۲ میلیون مترمکعب، بیشترین مقدار مصرف به ثبت رسید.عربستان سعودی در مسیر تحول سبز ساخت ۱۰۰۰ سد، کاشت ۱۰ میلیارد درخت و جهش در امنیت غذایی و منابع آبمرکز داده متا از مخلوط بتن بهینه شده با هوش مصنوعی برای افزایش مقاومت و کارایی استفاده خواهد کردبتن سفارشی Amrize برای این تأسیسات ۸۰۰ میلیون دلاری با مساحت ۷۱۵۰۰۰ فوت مربع در مینه سوتا، کاهش ۳۵ درصدی ردپای کربن را نشان داد.چندین شهر، اجباری شدن تهویه مطبوع را بررسی می‌کنندگرمای شدید به یک تهدید فزاینده برای سلامتی تبدیل می‌شود. دولت تا انتهای شهریور تکلیف نیروگاه‌ها را مشخص کند | نهاد تنظیم‌گر انرژی به زودی شکل می‌گیرد در نشست اخیر کمیسیون انرژی اتاق ایران ضمن ارائه یک پیشنهاد اجرایی برای تعیین تکلیف تسهیلات نیروگاه‌ها به صندوق توسعه، اعلام شد: فرآیند ایجاد نهاد تنظیم‌گر انرژی، مستقل از دولت به زودی نهایی می‌شود. پیشنهادات پرداخت بدهی‌های ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی بررسی شد. بررسی پیشنهادات پرداخت بدهی‌ ارزی نیروگاه‌های بخش خصوصی | تغییر رویکرد مدیریتی زیرساخت‌های تولید برق کشور از حالت عادی به «مدیریت پیشگیرانه بحران» وزارت نیرو با تأخیر در تسویه‌حساب نیروگاه داران آن‌ها را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه م آرش نجفی رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران، گفت: عدم حمایت وزارت نیرو از نیروگاه داران و تأخیر در پرداخت صورت حساب آن‌ها، فعالان این صنعت را با بدهی 2.9 میلیارد دلاری به صندوق توسعه ارزی مواجه کرده است. روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم.مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی می گوید: روی چاه نفت گرسنه می‌خوابیم چون از مغزمان استفاده نمی‌کنیم. انرژی خورشیدی، بازی تبلیغاتی وزیر نیرو/ بحران برق را با رویا نمی‌شود خاموش کرد!واقعیت آن است که انرژی خورشیدی به‌دلیل ویژگی‌های ذاتی و ضعف زیرساخت‌های داخلی، هنوز نمی‌تواند نقش جدی در سبد تأمین برق کشور ایفا کند. ۳۰ برابر شدن قیمت مسکن در ۱۰ سال بازار مسکن طی ماه‌های اخیر در وضعیت رکود عمیقی فرو رفته است؛ رکودی که هم خریداران مصرفی را از میدان خارج کرده و هم انگیزه سرمایه‌گذاران را کاهش داده است. ظرفیت تولید برق ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافتوزیر نیرو با بیان اینکه طی یک سال گذشته ظرفیت تولید برق کشور ۵۰۰۰ مگاوات افزایش یافته است، از رشد ۷۱ درصدی ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور نسبت به سال گذشته خبر داد. ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاریسال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی (پروژه مشارکتی) تایید و تصویب شد که این پروژه‌ها در حال عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد.بازار مسکن به کما رفت؛ خبری از معاملات خرید و فروش نیستنایب رئیس اول اتحادیه املاک با اشاره به رکود شدید بازار مسکن گفت: حجم معاملات که در خرداد افت شدیدی داشت، در تیرماه تقریباً به صفر رسید و خرید و فروش عملاً متوقف شده است.سرمایه‌گذاری ۱۶.۶ همتی بخش خصوصی در شهرهای جدیدتهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از توسعه شهرهای جدید با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در ۱۸۹ پروژه به ارزش ۱۶.۶ هزار میلیارد تومانی خبر داد.
كليه حقوق اين سايت مربوط به بازار مصالح و مسكن محارم می‌باشد.  Copyright © 2025 B3m Co. All rights reserved.